Ez a Graph asztal, elég feltűnő ahhoz, hogy akár hozzá hasonló egyedi, kreatív bútorok közé is állíthassuk. A tervezők egy tiszta üveg asztallapot helyeztek el hajlított üveg lábakon,  ami egyszerűségével és egyedi formai megoldásával bámelyik irodában / dolgozószobában megállja a helyét. 

A belga tervező Xavier Lust és az olasz bútorgyártó FIAM együttműködésének és közös munkájának köszönhetően jött létre ez a meglepő és lenyűgöző íróasztal.

A tervező szerint az asztal büszkesége a dinamikus és egyszerű forma. Az asztal könnyed vonalai  azt a látszatotkeltik, mintha egy gyors vázlat alapján jött volna létre. Ettől függetlenül figyelembe vették az üveg tulajdonságait, és komoly mérnöki munka áll mögötte.  Elegáns, folyékony vonalak és egyensúlyba hozó finomság mind megtalálható a Xavier Lust munkájában, így akár  egy sima székkel párosítva is kifinomult irodai környezetet teremthet!  A folyékony üvegasztal eleganciát kölcsönöz az őt körülvevő térnek így bátran ajánljuk olyan irodaházakba, irodákba, ahol fontos a luxus, elegancia és a minőség. 

Forrás: http://freshome.com/2012/04/20/transparent-graph-table-for-bold-office-spaces/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+FreshInspirationForYourHome+%28Freshome

 

 

Graph Table By Xavier Lust 1 Transparent Graph Table For Bold Office Spaces

Graph Table By Xavier Lust 3 Transparent Graph Table For Bold Office Spaces

 

Graph Table By Xavier Lust 4 Transparent Graph Table For Bold Office Spaces

 

Graph Table By Xavier Lust 5 Transparent Graph Table For Bold Office Spaces

 

Graph Table By Xavier Lust 6 Transparent Graph Table For Bold Office Spaces

 

Graph Table By Xavier Lust 7 Transparent Graph Table For Bold Office Spaces

 

Graph Table By Xavier Lust 8 Transparent Graph Table For Bold Office Spaces

 

Graph Table By Xavier Lust 9 Transparent Graph Table For Bold Office Spaces