HTML

Kreatív építészet

Friss topikok

  • Diamia8: A miénknek van háttámlája is: sajatotthonprojekt.cafeblog.hu/2012/06/16/raklapkanape_a_teraszra_cs... (2013.05.13. 17:53) Raklap kanapé
  • Lakásfelújító Feri: Olyan nagyon betonszagú az egész, de tetszik. :) A tér kihasználása és a természetesség ragyogó ... (2013.02.21. 11:46) Hatalmas fák között gombaházakban lakunk...
  • jennifer miller: Jó kis fogászati rendelőnek tűnik, lehet kipróbálom, bár kicsit nekem ridegek a bútorok. Talán eze... (2013.01.30. 17:26) Fogászati rendelő

2013.02.04. 13:22 Lollipop grafika

Tianxi Oriental Club

Amikor valami új, valami modern stílusirányzatról kezdünk el beszélni, Kína az egyik olyan ország, ami elsődlegesen említésre méltó lehet, nem véletlenül.

A legújabb őrület, ami lázban tartja Huizhou város, Guangdong tartományában élőket, az a Deve Build Design által elképzelt és megvalósított Tianxi Oriental Club.

Tianxi-1.jpg

A Club tervezői és kivitelezői számára a fő szempont a fa alapanyagok teljes körű felhasználása volt, mely szemmel láthatólag uralja is a keleti klub belső terét, ezzel egyedülálló módon megkülönböztetve a helyet a versenytársaktól. A belső teret illetően azonban az ide betérők első meglátása talán az lehet, hogy az építészeti alkotás falai kissé túl lettek méretezve, mivel ezeket eredeti állapotukban megőrizték, nem akarták lerombolni és egy fa burkolattal vonták be.

Tianxi-5.jpg

A teremben elhelyezett ülő alkalmatosságok megbonthatják a homogén színpalettát az által, hogy egy érdekes, fekete és fehér színkeverékből lettek megtervezve, majd megalkotva. Szerencsére, ahogy a képeken is látszik nem kelti azt az érzetet, hogy az épületben különböző stílusok keverednek, hiszen abban rejlik erősségük, hogy kiegészítik egymást. Természetesség, egy kis modern designnal fűszerezve.

Tianxi-3.jpg

Annak ellenére, hogy a tervezők a belső design megalkotása során arra törekedtek, hogy a tér folytonos legyen, nem hagyták figyelmen kívül azt sem, hogy nagyfokú magánéletet biztosítsanak az idő betérő vendégeknek az asztalok megfelelő és gondos elrendezésével.

Tianxi-12.jpg

Mindent összevetve, ha Kínában jársz és egy elegáns és egyedi klubban szeretnél lebonyolítani egy üzleti konferenciát vagy esetleg egy randevút, meleg szívvel ajánlom Neked ezt a különleges építészeti alkotást!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kreativepiteszet.blog.hu/api/trackback/id/tr675062199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása