HTML

Kreatív építészet

Friss topikok

  • Diamia8: A miénknek van háttámlája is: sajatotthonprojekt.cafeblog.hu/2012/06/16/raklapkanape_a_teraszra_cs... (2013.05.13. 17:53) Raklap kanapé
  • Lakásfelújító Feri: Olyan nagyon betonszagú az egész, de tetszik. :) A tér kihasználása és a természetesség ragyogó ... (2013.02.21. 11:46) Hatalmas fák között gombaházakban lakunk...
  • jennifer miller: Jó kis fogászati rendelőnek tűnik, lehet kipróbálom, bár kicsit nekem ridegek a bútorok. Talán eze... (2013.01.30. 17:26) Fogászati rendelő

2013.02.19. 16:51 Lollipop grafika

Férfias szórakozás

A francia építész Alexandre de Betak olyan kreatív és egyedi moziszobát alakított ki, mellyel első sorban a férfiaknak szeretne kedvezni. 

Rengeteg olyan egyedi belsőépítészeti alkotást láttunk már, mely a nőket kívánja inspirálni, de most gondolván a férfiakra, Betak megtervezte, majd meg is alkotta az alábbi képen látható szobát.

belső építészet, belső tervezés, kreatív belső építészet

539836_312306385558687_1237576876_n.jpg

belső építészet, belső tervezés, kreatív belső építészet

Felmérések szerint a férfiak jobban szeretnek moziba járni, mint a nők, de ez a szoba alapjaiban átrendezi ezt a statisztikát, hiszen ezentúl nemhogy a nők, de a férfiak sem fognak már pénzt áldozni erre a szórakozási formára. 

A szoba falai úgy lettek megtervezve, hogy a lehető legjobb hangzást biztosítsák a kikapcsolódni vágyóknak. Az élményt tetézi, hogy a szoba világítása, a tervező jóvoltából teljesen lekapcsolható, ezzel megteremtve a sötétséget vagy éppen a falba épített kandalló segítségével a félhomályt. 

A padlón, a megszokottól eltérően nem egy hatalmas kanapé kapott helyet, hanem óriási, egyedi és puha párnák, melyek a teljes kényelmet hivatottak biztosítani. Ahogyan a képen is láthatjuk a szoba belső építészeti szempontból nem egyszerűen kivitelezhető a különleges falak miatt, de a párnás megoldás mindenkinek ajánlott, aki szereti a kreatív és egyedi megoldásokat, nem csak tervezőknek!


Tel: 06 30 60 50 296  

Egyéb weboldalaink: 
Web: 
www.lollipopreklam.hu

Web: www.lollipopajandek.hu

Web: www.lollipopnyomda.hu

Blog: www.jolnyomjuk.blog.hu

Blog: www.marketingtipp.blog.hu

E-mail: info@lollipopreklam.hu

Forrás: https://www.facebook.com/CreativeIdeass

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kreativepiteszet.blog.hu/api/trackback/id/tr475092473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása