A DOC SOFA nevet kapta CLEI gyár által készített bútordarab, amiről nem is kellene egy szót sem írnunk, hiszen a képek magukért beszélnek. A látszólag egyszerű kanapé, valójában egy emeletes ágy, ami egy mozdulattal átalakítható, ami igazán kényelmes megoldás kis helyekre, váratlan vendégek érkezésekor.

 

Ma már sokkal kisebb élettérre szorultunk be, mint anno a nagyszüleink, egyre kisebb lakásokban élünk így nem véletlen, hogy egyre többet találkozunk olyan egyedi bútorokkal, amiket kifejezetten ezekbe a helyiségekbe gyártottak. A DOC SOFA összehajtva egy nagyon elegáns, modern kanapé, amit több színben és anyaggal is megrendelhetünk, így mindenki megtalálhatja számára a leginkább megfelelő darabot. Ha viszont megérkeznek az unokák, váratlan vendéget akkor pillanatok alatt egy kényelmes emeletes ágyat varázsolhatunk belőle, ahol bármi álomra hajthatja a fejét.

 

Érdemes megfigyelni, hogy a tervezés során, hogy rejtették el az emeletes ágy részeit, például a létrát, amit kanapé formájában egyáltalán nem láthatunk.

 

A CLEI több olyan design bútort is gyárt, ami hasonlóan meghökkentő, érdemes szétnézni az oldalukon, és természetesen mi is hírt adunk a többi kreatív termékéről is. 

Forrás: http://www.clei.it/

 

convertible-modern-couch-bed-design

 

converting-sofa-bunk-beds-design-a
 

converting-couch-sofa-loft-beds

 

convertible-transforming-bunk-bed-couch